Ukoliko imate IKEA ogledalo LETTAN, pročitajte upozorenje

Ikea ogledalo i stolica
(Last Updated On: )

LETTAN ogledalo

IKEA apeluje na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

Bezbednost kupaca je polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga najavljujemo povlačenje radi popravke LETTAN ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (godina-nedelja), zbog rizika od lomljenja fiksatora za zid.

IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju.

Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se LETTAN ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu. Iz tog razloga, apelujemo na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

Pre nekog vremena, IKEA je povukla iz prodaje i ODGER kancelarijsku stolicu.

ODGER kancelarijska stolica

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2219 da prestanu da je koriste i da se obrate kompaniji IKEA radi punog povraćaja novca.

Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga IKEA povlači ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede. 

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 da smesta prestanu da je koriste i da je vrate u bilo koju robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca. 

IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, došli smo do saznanja da krak zvezdastog postolja ODGER kancelarijske stolice boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno s 2221, može da pukne. 

ODGER kancelarijska stolica boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.