Ponovo avionom iz Kraljeva u Solun

(Last Updated On: )

Putnici od juče sa aerodroma “Morava” mogu da lete direktno iz Kraljeva za Solun, dok je početak letova za Tivat zakazan za danas. Air Serbia će ka ovim destinacijma leteti sezonski dva puta nedeljno. Letovi za Istanbul obavljaće se kao i do sada.

Jučerašnjim letom JU 2524 nacionalna avio kompanije Air Serbia ponovo je pokrenula sezonske letove sa kraljevačkog aerodroma “Morava” ka Solunu. Prvi povratni let ka Solunu realizovan je juče, dok je sledeći programiran za nedelju, 18. juna.

Avionom tipa ATR72 nacionalne avio kompanije Air Serbia će saobraćati između Kraljeva i Soluna sve do kraja letnje sezone, a vreme trajanja leta je oko sat i po vremena. Povratni letovi su takođe dostupni istim danima, s poletanjem u 11.05.

Air Serbia će leteti za Tivat sredom i petkom u 9.40, pri čemu je prvi sezonski let zakazan za danas, 14. jun. Sletanje aviona iz Tivta je planirano za isti dan u 9.10.

Kao i do sada, putnici koji žele da posete Istanbul imaće priliku da lete utorkom i nedeljom u 11.40. dok je dolazak iz Istanbula na aerodrom “Morava” predvidjen u 16.35.

Za više informacija o redu letenja i ceni avio karte možete dobiti na sajtu avio kompanije www.airserbia.com

Iz Niša tokom leta do osam destinacija

Putnicima će ovog leta sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” biti u ponudi letovi ka Atini, Tivtu, Malti, Krfu, kao i čarteri prema Antaliji, Alanji, Hurgadi i Monastiru.

Kao i do sada, niskotarfina avio kompanija Ryanair, će ponuditi letove ka omiljenoj destinaciji naših ljudi – Malti, svakog ponedeljka i četvrtka. Takođe, od 1. juna ova kompanija obnovće sezonske letove ka Krfu, koji će biti dostupni svakog ponedeljka, četvrtka i subote.

Nacionalna avio kompanija Air Serbia će takođe obavljati redovne sezonske letove ka Atini i Tivtu, počevši od 14. juna.

Putnici će moći da lete ka Atini svake srede i nedelje. Za one koji se odluče za odmor na crnogorskom primorju, letovi će biti dostupni svake srede i subote.

Ovog leta će sa niškog aerodroma biti ponuđen i veliki broj čarter letova, među kojima su dve destinacije u Turskoj – Antalija i Alanja, egipatsko letovalište Hurgada, kao i Monastir u Tunisu, a ovi letovi biće realizovani u saradnji sa turistickim agencijama Barcino Tours i A1 travel.

Izvor: FlyNaissus