Domaći napitak od soje

(Last Updated On: December 14, 2015)

Kompanija Polimark je prva na tržištu u regionu započela proizvodnju napitaka na bazi sojinih proteina. Napitak od soje pravi je izvor vitamina i minerala, a na tržištu će biti zastupljen u dva ukusa, neutralni (classic) i vanila, u pakovanjima od 1 litar. Novi proizvod rezultat je intenzivnih istraživanja razvojnog tima kompanije Polimark, što je doprinelo lansiranju namirnice visokog kvaliteta koja prati globalne trendove i zahteve kupaca. Dodatni uspeh predstavlja i činjenica da Polimark za proizvodnju koristi sopstvene proizvodne kapacitete.

Novim iskorakom i širenjem portfolija brendova, Polimark je još jednom dokazao da je kompanija koja prati svetske trendove i proizvodnju zasniva na potrebama najsavremenijeg potrošača. Prilagođavajući ponudu stalnom razvoju tržišnih potreba Polimark je proizveo napitak na bazi sojinih proteina najvišeg kvaliteta. U kompaniji su izuzetno ponosni na ovaj proizvod i ulazak u novu kategoriju jer veruju da će potrošači vrlo brzo upoznati prednosti konzumiranja napitka od soje. Nakon osvajanja tržišta u regionu, zahvaljujući visokom kvalitetu ovog napitka u planu je i izvoz na veoma zahtevna strana tržišta.

polimark soja

Polimark napici na bazi soje bogati su proteinima i odličan su izvor kalcijuma, vitamina D, kompleksa vitamina B i folne kiseline. Vitamini B kompleksa doprinose održanju normalnog stvaranja energije u metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti  i  normalnoj psihološkoj funkciji. Pored toga napitak od soje, kao zamena za mleko, je izvor kalcijuma koji je potreban za održavanje normalnih kostiju i zuba, a doprinosi i normalnoj funkciji enzima za varenje. Potpuno biljnog porekla i bez laktoze, Polimark napici od soje, neutralnog ukusa i ukusa vanile, u potpunosti zadovoljavaju potrebe onih koji vode računa o načinu ishrane i žive aktivno, i preporučuju se za korišćenje kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Pored toga, napici od soje spadaju u posne proizvode i mogu nesmetano da se konzumiraju u periodu posta.

Napici na bazi sojinih proteina preporučuju se za konzumaciju podjednako i ženama i muškarcima. Možete ga konzumirati za doručak, sa omiljenim muslijem i kao dodatak šejkovima, ali i samostalno umesto mleka ili uz kafu. Idealni su za kombinovanje sa slanim i slatkim jelima, koja uz napitke neutralnog ili vanila ukusa postaju pravi gurmanski užitak. Ma koji ukus da odaberete, obradovaćete sebe i svoje najdraže ukusnim poslasticama kojima ćete dodati kap magije i učiniti ih nezaboravnim.