Rešite se ravnih stopala, depresije i stresa uz samo jedan par papuča

akma papuce
(Last Updated On: )

Akupunktura je deo tradicionalne kineske filozofije. I kao takva pristuna je u Kini vekovima.  Još 2800. godine pre nove ere prvi put se spominje u najstarijem medicinskom priručniku „ Nei Ćing“  čiji je autor Huang Ti (Žuti car). Krajem 16. veka spominje se i pojavlju se i u Evropi.

Na ljudskom telu postoje akupunturne tačke koje se tretiraju metalnim iglicama. Prema kineskom verovanju svako telo sačinjeno je od materije i energije (Qi) koja prožima sve ćelije I tkiva u organizmu.  Stimulacijom ovih tačaka dešava se promena u toku energije Qi a samim tim i energije u čitavom telu.

Od izuzetne je  važnosti kako se odnosimo prema njemu. Naš odnos prema ishrani,stanju duha i vitalnim organima predstavlja jedan od najznačajnih u našim životima. Narušavajući zdravlje ugrožavamo i naše telo za sva vremena. Stoga je nužno preduzeti potrebne mere zaštine od bola bilo koje vrste.

AKMA papuče, zatvorene klompe sa AKMA  magnetima , dimenzija 6mm i 12 mm, koji su ravnog oblika bez oštrih ivica pomoćiće Vam da se rešite fizičkog bola u stopalima, depresije , stresa i drugih zdravstvenih problema. Svaka papuča ima ugrađeno 12 mikromagneta u đonu koji su orijentisani prema severu u odnosu na kožu stopala. Sa magnetnom jačinom od  600 Gausa ove klompe doprineće da se brzo i na efikasan način oslobodite onoga što Vas muči duži niz godina.

Od čega su napravljene klompe?
Klompe su izrađene od prirodne  kože, konstruisane tako da pružaju pravilan anatomski  položaj tela i kičme. Sastav papuča(magneti) potpuno je medicinski ispitan, bez štetnih posledica po organizam. Magneti su obloženi keramikom i kao takvi postojani su u svim uslovima i poseduju neograničenu garanciju delovanja.

Kako deluju i kako se koriste?
Sopstvenom težinom i pritiskom tela  na magnete dešava se akupresura na akupunturne tačke u stopalu. Samim tim  ubrzava se metabolizam na nivou ćelija, koje se nalaze u zoni delovanja.

Polje uticaja?
Magneti iz papuča pozitivno i blagotorno utiču na,pored navedenih bolesti:
ravna stopala,smanjenje problema sa čuknjevima, poboljšanje periferne cirkulacije (hladnih stopala) kao i kod dugotrajnog sedenja i hodanja.

Klompe dolaze u krem ,beloj i crnoj boji u rasponu veličina od 36-45, i možete ih poručiti i putem interneta.

Da  papuče pružaju pozitivan uticaj posvedočila je i Evica (75 godina) koja za njih kaže: “ Posle dugog niza godina sa problemom bolnih stopala i nogu I staračkom lošom cirkulacijom odlučila sam se da probam problem da rešim sa AKMA klompama. Poručila sam i već posle kraćeg perioda nošenja primetila sam poboljšanje. Bol se smanjio, hladnih stopala vise nije bilo i osećala sam se bolje.  Desilo mi se da sam jednom prilikom pri posedi sinu zaboravila da sa sobom ponesem klompe, te se bol vratio, međutim odmah po povratku kući ponovo sam osetila olakšanje. Ovih dana poručiću još jedan par jer su stvarno izuzetne”