Posao u Slovačkoj

(Last Updated On: September 25, 2020)

Nedavno je u Novom Sadu otvoreno prvo predstavništvo agencije “Edymax” iz Slovačke, koja će se baviti zapošljavanjem ljudi iz Srbije.

“Edymax” je jedna od vodećih agencija za zapošljavanje u celom regionu. Trenutno se otvaraju predstavništva u šest zemalja regiona. Prvo predstavništvo ove agencije u Novom Sadu imaće ulogu korisničkog servisa za informisanje i usmeravanje kandidata na poslovne ponude koje nudi “Edymax” iz Mađarske.

Firma “Edymax” osnovana je 2003.godine u mestu Bardejov (Slovačka), kao regionalna agencija, koja je zahvaljujući dinamici i profesionalnom pristupu prilikom pružanja usluga uspela za vrlo kratko vreme da zauzme značajno mesto na tržištu agencija za ljudske resurse i to ne samo u Slovačkoj, već i u drugim zemljama u kojima deluje.

edymax

– Naša najbolja reklama jeste zadovoljstvo naših klijenata, bilo da se radi o regionalnim poslodavcima ili o nadnacionalnim koncernima, kojima je firma “Edymax” postala strateški partner. Naši uspesi nas obavezuju da postižemo što bolje rezultate i da poboljšavamo svoje aktivnosti i usluge za privremeno ustupljene radnike, koji za našu firmu predstavljaju prioritet, a čije zadovoljstvo poslom je naš najviši cilj – izjavio je Marek Kučta, CEO cele grupacije “Edymax”.

On takođe ističe da su prednosti firme, pre svega, profesionalnost, stručnost, pouzdanost, fleksibilnost i jaka pozadina, koju su u toku 12 godina poslovne delatnosti izgradili. Zaposlili su već preko 80.000 zadovoljnih radnika, koji su najbolja referenca firme “Edymax”.

Zaposleni će preko “Edymaxa” odlaziti na tržište radne snage Evropske unije, pretežno u Slovačku. Ono što karakteriše agenciju “Edymax”, a ujedno je izdvaja od drugih agencija koje deluju na ovim prostorima, jeste to što će svi angažovani poslove dobijati s potpuno legalnim statusom, boravišnom i radnom dozvolom u zemljama Evropske unije.

Paralelno sa otvaranjem kancelarije u Srbiji, pokrenut je i portal www.posaoodmah.rs, na kome će zainterovani radnici moći da pogledaju ponudu radnih mesta.

Otvaranje prve poslovnice agencije “Edymax” u Srbiji uveličale su mnogobrojne zvanice iz Vlade AP Vojvodine, Ambasade Slovačke u Srbiji, Nacionalne službe za zapošljavanje i drugih institucija i kompanija.

Za one koji preferiraju domaće agencije, Novotek Manpower je jedna od njih, sa mnoštvom otvorenih oglasa za posao u inostranstvu. Zapošljavaju isključivo legalno i priznati su od strane ministarstva.