Deca pišu Deda Mrazu

(Last Updated On: )

Pošta Srbije pozvala je danas sve devojčice i dečake da pišu Deda Mrazu i da radove pošalju na nagradni konkurs “Piši Deda Mrazu”.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – treba spakovati u pismo i poslati ih do 3. decembra na Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, novogodišnji konkurs “Piši Deda Mrazu”. Konkurs se ove godine organizuje 14. put.

dedamraz

Pošta Srbije je saopštila da time želi da uvede decu u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost, uz poruku da neguju prave vrednosti i da svoj maštoviti stvaralački potencijal ne zanemare ni kada pređu u svet odraslih.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača.

Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće nagrađena poklonima. Pravo učešća na konkursu imaju deca do 10 godina.

Izvor: Beta