Pokretači, trendovi i ograničenja na globalnom tržištu kancelarijskog nameštaja za period 2022-2031

Kancelarijski namestaj, trendovi
(Last Updated On: )

Prema izveštaju kompanije The Business Research o “globalnom tržištu nameštaja za kućnu kancelariju 2022”, očekuje se da će tržište nameštaja za kućnu kancelariju porasti sa 58, 74 biliona dolara na 64,08 biliona dolara u 2021. uz kombinovanu godišnju stopu rasta od 9,09%.

Očekuje se da će tržište kancelarijskog nameštaja za kućnu kancelariju dostići 81, 45 biliona dolara u 2025. uz kombinovanu godišnju stopu od 6,18%. Nedavno izbijanje pandemije Covid-19 je dovelo do porasta potražnje za kućnim kancelarijskim nameštajem sa povećanjem broja zaposlenih koji rade od kuće.

Kućni kancelarijski nameštaj se prodaje u različite svrhe kao što su ljudi koji rade od kuće, porodice koje rade na kućnim budžetima, deca koja rade na školskim projektima.

Lansiranje 3D modeliranja i drugih tehnoloških inovacija u svetu nameštaja je ključni trend na tržištu kućnog kancelarijskog nameštaja. U Xarpie laboratorijama, razne tehnologije kao što su 3D modeliranje, virtuelna stvarnost i proširena stvarnost, koriste se u većini njenih procesa počevši od planiranja i razvoja prototipova ili proizvoda, preko marketinga pa do kraja lanca vrednosti koji se prodaje. Integrisanje ovih tehnologija obezbeđuje poseban efekat na izgled nameštaja i takođe pomaže u razvoju digitalnih inventara kako bi se razumeli zahtevi kupaca.