Lovefest obara rekorde

(Last Updated On: July 25, 2019)

Još nekoliko dana ostalo je do početka Heineken Lovefesta, jednog od najvećih muzičkih festivala u regionu koji će trajati od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a organizatori su u ponedeljak naveli da je interesovanje do sada nezapamćeno. Ove godine će na pet muzičkih bina nastupiti najveća svetska imena, medju kojima su “kralj Ibice” di-džej Marco Carola, zatim Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, kao i regionalne muzičke zvezde Bajaga i Instruktori, Dubioza Kolektiv, Senidah, Sara Jo i drugi.

Kako se navodi u saopštenju, organizatori su istakli da svetski vodeći sajt za rezervaciju smeštaja Booking.com beleži više od 80 odsto popunjenosti kapaciteta Vrnjačke Banje.

“Većina banjskih hotela, kao i prethodne godine, rasprodala je svoje smeštajne kapacitete nedeljama unapred, a uoči Lovefesta u centru Vrnjačke Banje otvoren je i novi i jedan od najsavremenijih hotela u Srbiji sa pet zvezdica”, navodi se u saopštenju.

Organizatori su dodali da su osim hotela izdati i privatni smeštaji.

“Veliki broj onih koji se ne snadje na vreme u samom gradu, smeštaj će potražiti u Trsteniku i Kraljevu, koji su i ove godine spremni da ugoste posetioce Lovefesta. Time Lovefest jasno pokazuje da benefiti od ove manifestacije prevazilaze granice opštine Vrnjačka Banja”, naveli su organizatori.

Dodaju da se najviše posetilaca ove godine ponovo očekuje iz zemalja regiona, a najveći porast u poseti, kako se navodi, beleže Nemačka, Francuska i Italija.

Prodaja ograničene serije trodnevnih paketa karata po specijalnoj ceni traje do 27. jula u ponoć, kada će kompleti karata, kao i dnevne ulaznice poskupeti i dostići punu cenu.

“Ulaznice se mogu kupiti jednostavnim klikom putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa”, rekli su organizatori.

Izvor: Beta