Goran Šušljik vs Miloš Avramović

Goran Susljik Milos Avramovic
(Last Updated On: )

Naš poznati glumac Goran Šušljik, požalio se na svom Fejsbuk profilu da još uvek nije dobio ni dinara za rad na seriji Koreni, dok je Miloš Avramović, koji je, kako Šušljik kaže, bio izvršni producent, uredno isplaćen pre nego što je serija i snimljena.

Tačnije, da citiramo Gorana: “Sestrama i braci koja su krvarila i uspesno realizovala film Juzni vetar, napominjem, da je Milos Avramovic, reditelj filma, do tada debitant ostvarenjem Krojaceva tajna, dobio svoj rediteljski honorar mnogo pre nego sto je snimio prvi kadar ostvarenja Juzni vetar. On zna koliko.
Braci sa kojom sam krvario i uspesno realizovao seriju Koreni, porucujem da je Milos Avramovic, ugovorom o angazovanju na poslu jednog od izvrsnih producenata serije Koreni, uredno isplacen pre nego sto je serija snimljena,ali je na tom poslu izvrsnog producenta, projekta cija je realizacija zavrsena krajem decembra 2018.nakon vise od dve godine, proveo 48 sati, brat bratu. 3.000 000,00 urodno dokumentovani. Ja nista. Veliki pozdrav!”

Zanimljivo je da na sajtu IMDB.com u ekipi serije Koreni, nismo mogli da pronađemo Miloša Avramovića. Goran Šušljik je u seriji bio glumac i producent. Na istom sajtu za Miloša Avramovića stoji da je u filmu Južni Vetar bio producent, scenarista i reditelj.

Goran Susljik Milos Avramovic