Black Friday groznica u Galeriji Belgrade-popusti i do 70%

(Last Updated On: )

Tržni centar Galerija je jedan od najpopularnijih i najopremljenijih u Beogradu. A kada se najave sniženja, ta popularnost još više raste. Zapravo, za ovogodišnji Black Friday najavljuju se popusti i do 70%, a u nekim prodavnicama su već i krenuli.

Kada je u pitanju kupovina odeće, izdvaja se prodavnica Napapijri sa odličnim popustima i asortimanom proizvoda. Tu su takođe i prodavnice donjeg veša kao što je Bonatti koji će imati i do 50% popusta na deo asortimana iz kolekcije jesen 2022.

Jako zanimljivu ponudu obuće možete naći u Opposite shoes i to sa 30% popusta za sve proizvode, a do 60% na odabrane modele. Pripremite se za zimu još danas jer tamo su ova sniženja već počela.

Kozmetika i šminka su nešto što je uvek potrebno svakoj ženi. Zato, ukoliko treba da upotpunite svoju kolekciju, sada je pravo vreme da odete u Sephoru i kupite sebi nešto lepo.

Ljubitelji knjiga mogu sebe počastiti i iskoristiti akciju upola cene na odabrane knjige. Ako odete u Pertini Toys, možete obradovati svoje mališane lepim igračkama po povoljnijim cenama. Takođe, možete uzeti i nešto od kućnih aparata, jer popusti su i u Gigatronu.

Dok pravite pauzu od šopinga, možete otići do kafića i restorana. Ukoliko želite da se razbudite i uživate u odličnoj kafi, tu je Kafeterija za Vas. Ukoliko ste ipak gladni i željni ukusne i kvalitetne hrane kao i lepog ambijenta za sedenje, pravi izbor je restoran La Cucina.