Bel Medic evropski šampion

(Last Updated On: )

Na prestižnom Evropskom takmičenju European Business Awards održanom 17.6.2016. u Milanu, gde je učestvovalo 32 000 kompanija iz cele Evrope u 11 kategorija, privatni zdravstveni sistem Bel Medic je pobedio u kategoriji „Odnos prema klijentu“.

U istoj kategoriji za nagradu su se borile milionske kompanije poput Deutche Telekoma, Minhenskog Aerodroma, Reutersa, Belgijskog javnog prevoza kao i mnoge druge.

belmedic

European Business Awards od 2007. godine promoviše i nagrađuje izuzetna dostignuća i uspehe među članovima Evropske poslovne zajednice. Dobitnici ove šampionske nagrade bili su iz različitih oblasti poslovanja poreklom iz 33 zemlje gde je srpska privatna kompanija Bel Medic u svojoj kategoriji osvojila najviše glasova od strane stručnog žirija i javnosti širom Evrope.

Bel Medic je prva privatna zdravstvena ustanova u Srbiji koja je za 21 godinu poslovanja postavila temelje savremenog koncepta lečenja čemu u prilog govori preko 200.000 zadovoljnih klijenata.

Na više lokacija povezanih jedinstvenim Call centrom, stručni tim od 260 stalno zaposlenih i više od 300 vrsnih lekara konsultanata, pruža kvalitetne i pouzdane usluge iz svih oblasti medicine.

Ovo evropska nagrada je potvrda dugogodišnje dobre poslovne prakse i lekarske etike kojom se osnivač i direktor dr Jasmina Knežević rukovodi svih ovih godina. Dobijeno priznanje prestavlja veliku čast kako za Bel Medic tako i za našu zemlju jer je ovo prvi put da neko sa naših prostora postigne tako značajan uspeh na  European Business Awards.

Izvor: Srpska asocijacija menadžera