Američki SnapAV razvijaće nove proizvode i u Srbiji

SnapAV
(Last Updated On: November 24, 2020)

Američka kompanija SnapAV reorganizuje razvoj svojih proizvoda i to u pet „centara izvrsnosti“, kako ih oni zovu. Ti centri će se nalaziti u Draperu, Charlotte, Portland, Vestlake Village, i u Srbiji. U isto vreme, kompanija je najavila promociju i imenovanja nekoliko ključnih zaposlenih za dalje jačanje razvoja proizvoda, kao i zapaženi odlazak Charlieja Kindela, bivšeg izvršnog direktora Microsofta i Amazona, koji je pre brenda služio u ulozi u razvoju proizvoda u kompaniji Control4 pre nego što je ovaj brend kupio SnapAV u junu 2019.

Stalno ulaganje u našu organizaciju pojačava našu posvećenost našim partnerima, krajnjim kupcima i industriji kojoj služimo“, rekao je izvršni direktor SnapAV-a John Heiman. „Naš cilj je da pružimo najbolje proizvode i usluge koji čine život naših kupaca lakšim i prijatnijim. I sa jakim timom za proizvode iz pet „centara izvrsnosti“ u Juti, Severna Karolina, Oregon, Kalifornija i Srbija, nastavićemo da donosimo brze odluke usmerene na tržište koje stvaraju sledeću generaciju izuzetnih iskustava. “

Podržavajući razvoj proizvoda u svim kategorijama, SnapAV je unapredio G Paul Hess-a u glavnog direktora za proizvode. Hess je bio odgovoran za predstavljanje mnogih brendova kompanije, kao što su Binari, Luma, Araknis i OvrC, kao i za jačanje i proširenje brendova poput Epizode ​​i VattBok-a, između ostalog.

„Oduševljen sam što sam stupio u ovu ulogu i nastavio da gradim izuzetne proizvode za ovu industriju“, prokomentarisao je Hess.

SnapAV je takođe unajmio Davida Moorea, koji se vraća u SnapAV da vodi inženjering i tehnologiju, i unapredio je Mikea Jordana i Jasona Vinchestera da vode kategorije i proizvode u celoj organizaciji. „David, Mike i Jason imaju dugu evidenciju o isporuci izvanrednih proizvoda našim profesionalnim partnerima“, rekao je Hess, „a njihova stručnost u proizvodima i industriji će voditi naše odluke o razvoju proizvoda u godinama koje dolaze“.

U onome što kompanija naziva „zajedničkim naporima da poveća glas Snap-ovih partnera u svom poslu“, SnapAV je takođe angažovao suosnivača Parasola Grega Simmonsa kao potpredsednika za industrijska partnerstva. „Greg ima dugu istoriju u CEDIA-i i industriji kućne bezbednosti, vodeći jednog od najvećih integratora, Eagle Sentri-a, dugi niz godina pre njegove prodaje 2018. Sretni smo što imamo Grega u našem timu“, naglasio je Heiman.

SnapAV je takođe objavio da Charlie Kindel, koji je bio glavni direktor za proizvode i tehnologiju, napušta kompaniju da bi iskoristio druge mogućnosti. „Želim da zahvalim Charlieju na svemu što je doprineo našem trenutnom tržišnom uspehu“, rekao je Heiman. „Pod njegovim vođstvom predstavili smo OS3, Chime i Neeo. Regrutovao je ključne talente u kompaniju, poboljšao poslovne procese i postavio temelje za dalju svetlu budućnost proizvoda. Kao akcionar i strastveni kupac naših proizvoda, znamo da ćemo i dalje primati Čarlijevu mudrost u godinama koje dolaze! “

Ponovo naglašavajući svoju poruku industriji tokom Snap Pro Live, Heiman naglašava da je SnapAV fokusiran na obe svoje platforme: na proizvod i na posao. „Između našeg povećanog ulaganja i jakog tima za razvoj proizvoda u našim kancelarijama u Juti, Severnoj Karolini, Oregonu, Kaliforniji i Srbiji, u najboljoj smo mogućnosti da nastavimo da podstičemo inovacije u industriji i našim partnerima. Jednostavno rečeno, to je naša strast “, zaključio je.