Za jednak tretman

(Last Updated On: September 16, 2017)

Srpski poslovni klub “Privrednik” priredio je 12. septembra u Beogradu svoj tradicionalni letnji prijem, kojem je prisustovala i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Premijerka je pozdravila neke od najuspešnijih domaćih privrednika, poručivši im da su za njih vrata Vlade Srbije otvorena, i da je spremna da nastavi konstruktivni dijalog sa njima.

Letnji prijem kluba koji okuplja 55  najuspešnijih poslovnih ljudi iz različitih sfera domaćeg biznisa je i ove godine okupio više državnih zvaničnika, stranih diplomata, domaćih i stranih kompanija, članova poslovnih klubova i zvanica iz sveta društvenog, kulturnog i privrednog života Srbije.

U ime članova, goste je pozdravio predsednik Kluba Zoran Drakulić koji je naveo da je potrebno da dodje do “pomirenja izmedju krupnog kapitala i politike”, da domaći privrednici budu podjednako tretirani kao i strani investitori. Dodao je da je, nakon petnaest godina postojanja kluba, privilegija biti kako član, tako i na čelu udruženja kakvo je “Privrednik” koje je, kako je naveo, svoja vrata otvorilo novoj generaciji poslovnih ljudi.

Prijem, koji neguje tradiciju okupljanja privredne elite sa kraja 19. i početka 20. veka, priređen je u bašti Kuće kluba “Privrednik”.

Izvor: Beta, Tanjug