Virtuelni dani karijera u toku

(Last Updated On: )

Osmi regionalni Sajam zapošljavanja i obrazovanja pod nazivom “Virtuelni dani karijera i znanja 2017” traje od 11. do 18. oktobra, na adresi dankarijera.com/rs.

Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com  i obrazovnih sajtova koji su deo Infostud grupacije, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14. oktobra od 11 h, tokom kojih će predstavnici kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Ove godine novina je da su sve kompanije i oglasi grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju su im i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Na ovogodišnjem regionalnom Virtuelnom sajmu karijera i znanja 2017, kada je Srbija u pitanju, učestvuje ukupno 30 izlagača, sa skoro 250 oglasa za posao i zanimljivim sadržajima koji se odnose na mogućnosti obrazovanja i usavršavanja u više oblasti.

Kao regionalni izlagači koji nastupaju na tržištima Srbije, Hrvatske i BiH tu su Addiko banka, Lidl, Jadranka i Lafodia Sea Resort, dok samo u Srbiji nove radnike traže Nordeus, Infostud, Delhaize, P3 Communications, Sitel SBA, Milšped, Mercator S, Adria Media Group, Raiffeisen, eFront, Nelt, Norma grupa, Naftna industrija Srbije, ComData, Studio Moderna, Ubisoft, Hutchinson, Predstavništvo Joorney, Ernst & Young, Webcom / Callidus Cloud, Metro Cash & Carry, Mitto Technologies, Credit Agricole banka, UniCredit banka i Global Engineering Technologies d.o.o., kao i obrazovni sajtovi Najstudent i Kursevi.

Izvor: PC Press