Veliki konkurs Er Srbije za kabinsku posadu

(Last Updated On: February 15, 2023)

Er Srbija pokreće novi konkurs za članove kabinske posade, najveći za proteklih pet godina, na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije.

Predstojeća ekspanzija mreže Er Srbije u letnjoj sezoni daje mogućnost zapošljavanja većeg broja mladih žena i muškaraca, kao i kandidata sa iskustvom, koji svoju karijeru žele da razvijaju u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Zainteresovani za rad u timu kabinskog osoblja nacionalnog avio-prevoznika, prijavu mogu brzo i jednostavno podneti putem veb sajta kompanije najkasnije do 24. februara 2023. godine.

„Postoji veliko interesovanje za rad u Er Srbiji. Kandidati za različite pozicije javljaju nam se svakodnevno. S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade. Za nas je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije. Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja. Omogućićemo im da se dodatno usavršavaju kroz naše programe obuka, uz šansu za napredovanje u okviru kompanije. Zato pozivam sve koji gaje ljubav prema letenju i spremni su da svakodnevno prelaze sopstvene, ali i granice država i kontinenata, da nam se što pre jave,“ rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Do 24. februara na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik. Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću. Nakon prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.