UniCredit banka poziva studente na praksu

(Last Updated On: )

U skladu sa svojom opredeljenošću da ulaže u mlade i njihov profesionalni razvoj, UniCredit Banka i ove godine organizuje letnju praksu za studente završnih godina i studente master programa sa željom da motiviše ambiciozne i dinamične mlade ljude da steknu prva praktična iskustva u oblasti bankarstva.

Praksa je namenjena studentima ekonomije, prava, matematike, informacionih tehnologija i  organizacionih nauka, koji će imati mogućnost da u periodu od najviše dva meseca, od jula do septembra, upoznaju korporativnu kulturu i profesionalno radno okruženje UniCredit Banke. Svi zainteresovani mogu da, najkasnije do 25. juna 2019. godine, pošalju svoju biografiju na mejl adresu praksa@unicreditgroup.rs.

Ivana Ivić, direktorka Direkcije ljudskih resursa je ovim povodom izjavila: “Pozivamo motivisane i ambiciozne mlade ljude da se prijave i steknu dragoceno praktično iskustvo. Bankarski sektor je veoma dinamičan, te su nam stoga potrebni kandidati koji poseduju najrazličitije veštine i koji su pritom veoma prilagodljivi. Uverena sam da će se i ove godine prijaviti sjajni praktikanti, od kojih će oni najbolji imati mogućnost da dobiju svoj prvi posao upravo u našoj banci.

O UniCredit Banci Srbija 

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredita, jednostavne i uspešne panevropske poslovne banke sa korporativnim i investicionim bankarstvom potpuno posvećenim klijentima, koja širokoj bazi od 26 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit omogućava lokalnu ekspertizu, ali i međunarodni opseg i prati i podržava svoje klijente globalno, obezbeđujući im nenadmašan pristup vodećim bankama članicama Grupe na 14 ključnih tržišta, ali i u 18 zemalja širom sveta. UniCreditova evropska bankarska mreža obuhvata Italiju, Nemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Mađarsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.