U toku regionalni onlajn sajam zapošljavanja

(Last Updated On: )

Na onlajn Regionalnom sajmu poslova, koji je juče počeo, 150 poslodavaca ponudiće više od 1.000 oglasa za zaposlenje, od kojih je više od pola u Srbiji.

Četrnaesti onlajn Regionalni sajam poslova traje do 31. oktobra, a oglasi su raspoređeni u pet tematskih celina: Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima, saopštio je Infostud.

Sajam se organizuje u saradnji vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona uključujući Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska.

Kako je navedeno, inicijativa Otvoreni Balkan olakšaće zaposlenje kandidatima iz Severne Makedonije i Srbije u drugim zemljama regiona bez suvišnih administrativnih prepreka.

Posetioce očekuju tri vebinara na teme poput “Put do uspeha”, “Plan za početak uspešne karijere namenjen mladima”, a za sve one koje zanima IT oblast tu je vebinar “Kako do uspešne IT karijere”.

Na kraju će biti opšti vebinar namenjen svima pod nazivom “Upravljanje stresom tokom procesa traženja posla”.

Posetioce očekuje i tradicionalna igra “Lov na blago” koja će omogućiti sticanje vrednih nagrada uključujući boravak u hotelu Mona na Zlatiboru, vaučere za knjižaru Vulkan i Infostudove poklon pakete.

Veb adresa na kojoj se ulazi na sajam je regionalnisajamposlova.com

Izvor: RTV