SOFA za studente

(Last Updated On: )

Ne, nije krevet. SOFA je udruženje Studentske i omladinske fizičke aktivnosti, koje je obezbedilo potpuno besplatno vežbanje za studente i učenike.

Hladniji dani i ispitni rokovi izgovor su studentima da zapostave fizičke aktivnosti.

Zato je udruženje SOFA, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, omogućilo mladima da se i ove godine rekreiraju i besplatno bave sportom.

sofa

Svim mladima i studentima u Beogradu na raspolaganju je čak devet različitih aktivnosti, gde pored standardnih sportova – odbojke, tenisa, plivanja, krosfita i basketa, mogu da zaigraju salsu i bachatu, da se opuste na jogi, koriste teretanu ili uživaju u sauni posle napornog treninga.

Aktivnosti se odvijaju na četiri lokacije u gradu – Zavodu na Košutnjaku, klubu Tonus na Bežanijskoj kosi, Gradskom centru za fizičku kulturu (Stari DIF) i Sportskom centru “11. april” na Novom Beogradu, ali i na Adi Ciganliji, gde svi zainteresovani studenti mogu doći na veslanje.

O tačnim terminima i lokacijama za vežbanje u Beogradu, kao i u ostalim gradovima, više informacija potražite na Facebook stranici SOFA

Pored besplatnog bavljenja sportom, ove godine se prvi put organizuje i turnir SOFA Open 2015, od 23. do 25. oktobra u Beogradu. Učesnici, njih par stotina iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca takmičiće se u futsalu, košarci, odbojci i stonom tenisu.