Oglasi za posao i obuke

(Last Updated On: )

Regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2015” otvoren je i trajaće do 28. oktobra na adresi www.dankarijera.com. Posetiocima iz Srbije će se predstaviti više od 20 izlagača, koji će ponuditi oko 150 oglasa i programe za obuku, saopštili su organizatori.

Ovogodišnji sajam je pre svega namenjen pripadnicima takozvane generacije Y, a događaj već šest godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu – iz Srbije sajt poslovi.infostud.com, u saradnji sa „Infostudovim” obrazovnim sajtom najstudent.com, portal www.moj-posao.net  iz Hrvatske i posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

danikarijere

Kao i prethodnih godina, svi zainteresovani sajmu mogu pristupiti u bilo koje vreme iz svojih domova i pregledati oglase za posao, obuke i kurseve bitne za razvoj karijere.

Ove godine u potrazi za zaposlenima su kompanije „Nestle Adrijatik S”d. o. o., „Lidl” supermarketi, „Filip Moris internešenel” d. o. o., JTI AD Senta, „Telenor” d. o. o., Koncern „Bambi” a. d, „Prizma”, „Cooper Tire & Rubber Company Serbia” d. o. o, „Lajon grup”, eFront, „Ernst & Young” d. o. o. Beograd.

Mlade posao očekuje i u Socijete ženeral banci Srbija a. d, „Orion telekomu” d. o. o., „Nelt Co” d. o. o., „Naftnoj industriji Srbije” a. d. Novi Sad, UniKredit banci Srbija a. d.

Osim ponuda za posao, programe obuka i kurseva će ponuditi „Cotrugli Business School”, Kursevi.com, Francuski institut u Srbiji – Campus France Serbie, ambasada Kanade, „Australian Trade Commission” i „LINK grup” d. o. o.