Praksa u Tempusu

tempus fondacija praksa
(Last Updated On: September 27, 2015)

Fondacija Tempus sa sedištem u Beogradu otvorila je poziv za diplomce i apsolvente koji žele da steknu svoja prva iskustva kao praktikanti za eTwinning mrežu, praktikanti za Eurydice mrežu i praktikanti za opšte poslove. Rok za prijavu je 6. oktobar.

Program prakse traje tri meseca, pola radnog vremena, a predviđeni početak je 15. oktobar. Praksa će se sprovoditi na dobrovoljnoj osnovi, bez nadoknade, a svi koji uspešno završe program dobiće odgovarajuću potvrdu.

Za poziciju “Praktikant za eTwinning mrežu – primena IKT u nastavi” mogu da konkurišu diplomirani studenti ili apsolventi sa poznavanjem engleskog jezika na nivou B2, koji poseduju osnove veštine za korišćenje MS Office paketa i imaju elementarno poznavanje rada u školi ili predškolskoj ustanovi.

Za poziciju “Praktikant za Eurydice mrežu” mogu da konursišu diplomirani studenti ili apsolventi sa poznavanjem engleskog jezika na nivou B2 i terminologije iz oblasti obrazovanja na srpskom i engleskom jeziku, koji poseduju osnove veštine za korišćenje MS Office paketa i poznaju obrazonvi sistem Republike Srbije.

“Praktikan za opšte poslove” imaće prilike da se upozna sa osnovnim pravilima rada organizacije i pravnim aktima, da učestvuje u pripremi nacrta ugovora i drugih dokumenata, ažurira profile organizacije na društvenim mrežama, učestvuje u organizovanju, pripremi i izvođenju događaja koje Fondacija priprema i drugo.

Za ovu poziciju mogu da konkurišu diplomirani pravnici ili apsolventi prava, koji poznaju engleski jezik na nivou B2 i poseduju osnove veštine za korišćenje MS Office paketa.

Prijavni formular i više informacija mogu se pronaći na sajtu Fondacije Tempus.