Otvoren zrenjaninski Aviv Park

(Last Updated On: )

U Zrenjaninu je svečano otvoren Aviv Park. Reč je o projektu izraelske kompanije Aviv Arlon, vrednom skoro 30 miliona evra, zahvaljujući kojem je otvoreno oko 400 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja.

Svečanom koktelu, priređenom povodom otvaranja Aviv Parka, prisustvovale su brojne visoke zvanice, a vrpcu su presekli gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor izraelske kompanije Aviv Arlon Iftah Aloni, čime je i zvanično obeležen početak rada Parka. Gradonačelnik Janjić i direktor Aloni istakli su značaj ovakvog jednog velikog projekta u Srbiji, kao i obostrano zadovoljstvo saradnjom tokom njegove realizacije. Prisutnim gostima obratio se i ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi.

Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, kompanija Aviv Arlon donirala je zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara. Donacija je uručena direktoru Doma Zdravlja Miodragu Subiću.

Menadžment kompanije Aviv Arlon, koja je pre samo godinu dana kupila lokaciju i uspela da realizuje do kraja obiman projekat izgradnje, ističe da im je želja da Aviv Park postane omiljeno mesto svih Zrenjaninaca i građana regiona, u kojem će moći da obave kupovinu po pristupačnim cenama i provedu kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima.

Povodom svečanog otvaranja, u Aviv Parku Zrenjanin posetiocima su bila priređena brojna iznenađenja. Tokom celog dana u mnogim radnjama novog ritejl parka obezbeđeni su popusti čak i do 50 odsto. Za najmlađe posetioce je u popodnevnim časovima pripremljen zabavni program i brojne animacije, a za sve posetioce, kao poklon i za sećanje na ovaj svečani dan, u večernjim časovima priređen je spektakularan koncert popularnog pevača Tonija Cetinskog. Pored zabave, Aviv Park Zrenjanin je obezbedio i vredne poklone za svoje posetioce – LED televizor, tablet i mobilni telefon.

aviv

Novi ritejl park, jedan od najvećih u regionu, nalazi se na svega tri kilometra od centra grada, u naselju Bagljaš i prostire se na šest od ukupno deset hektara koliko je u vlasništvu izraelske kompanije Aviv Arlon. Do potpunog otvaranja svih radnji, imaće 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, u kojem će se naći vodeći domaći i međunarodni modni brendovi, ali i brojni drugi sadržaji namenjeni celoj porodici.

Juče su svoja vrata u Aviv Parku Zrenjanin otvorili i veliki hipermarket „Dis“, i brojni poznati brendovi kao što su „H&M“, „Deichmann“, „C&A“, „Takko“, „New Yorker“, „Sport Vision“, „DM“, „Tehnomanija“, „Forma Ideale“… U Parku će svim posetiocima biti na raspolaganju i igraonica za decu, veliki fitnes centar, brojni kafići i restorani, apoteka, menjačnica, knjižara, a uskoro se očekuje i otvaranje bioskopa. Obezbeđeno je 700 parking mesta, a sve prodavnice u Aviv Parku radiće svakog dana i vikendom od 10 do 22 časa.

Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina i još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom. U Srbiji su prisutni od 2007. godine, a njihov prvi projekat je Aviv Park u Pančevu. Projekat Aviv Park u Zrenjaninu je za samo godinu dana kompletno realizovan. Vredna pomena je i činjenica da je tokom izgradnje Aviv Parka Zrenjanin, oko 1000 ljudi bilo uposleno kroz građevinsku operativu i to su bile domaće građevinske kompanije. Osim Aviv Parka u Pančevu, i sada u Zrenjaninu, i Beograđani će do kraja godine dobiti svoj Aviv Park u naselju Zvezdara.