Otvoren i Aviv Park Zvezdara

(Last Updated On: )

U Beogradu je svečano otvoren tržni centar Aviv Park Zvezdara, prvi u srpskoj prestonici. Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici Grada Beograda i Gradske opštine Zvezdara, ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi, kao i direktor kompanije Aviv Arlon Iftah Aloni sa menadžmentom iz Izraela. U svojim obraćanjima, svi su istakli značaj ovog projekta i investicije, kako za sam grad Beograd, tako i za opštinu Zvezdara.

“Činjenica da jedna od najvećih izraelskih kompanija iz oblasti nekretnina ulaže u Beograd, upravo govori o poverenju koje investitor ima u naše tržište. Mi se trudimo da investitorima omogućimo da dobiju sve neophodne dozvole i saglasnosti, kako bi grad nesmetano mogao da se razvija. U tom smislu, ovom projektu dali smo apsolutnu podršku i ubuduće ćemo činiti sve kako bismo omogućili investitorima povoljan poslovni ambijent i jednostavnije procedure za početak gradnje”, istakao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon Danka Gladović rekla je da je osnovna namera kompanije da se stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja pruži dobra ponudu za kupovinu na jednom mestu za celu porodicu.

„Svi naši posetioci će osim kupovine moći da uživaju i u mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Kroz organizaciju različitih aktivnosti, edukativnih, kreativnih i zabavnih, namenjenih različitim starosnim grupama, nastojaćemo da damo jedinstven i prepoznatljiv pečat Aviv Parku i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz, pre svega, povoljnu kupovinu“, naglasila je Gladovićeva.

Na ceremoniji svečanog otvaranja Aviv Parka, direktoru Kliničko-bolničkog centra Zvezdara uručena je donacija kompanije Aviv Arlon – aparat za skrining sluha kod novorođenčadi.

30361a31c3_14-otvaranje-aviv-parka-zvezdara

Pet nivoa, hipermarket, brza hrana, brend imena…

Ovo je treći projekat izraelske kompanije Aviv Arlon u Srbiji, vredan oko 15 miliona evra. Aviv Park Zvezdara nalazi se u ulici Živka Davidovića broj 86 i prostire se na površini od jednog hektara. Izgrađen je na pet nivoa, sa ukupnom bruto površinom od 13.000 kvadratnih metara, od čega 11.500 zauzima maloprodajni prostor. Posetiocima je na raspolaganju 270 parking mesta.

U drugoj fazi projekta na Zvezdari, predviđena je i izgradnja stambenog kompleksa, odnosno, 73 stana različitih kvadratura na istoj lokaciji. Procenjuje se da će u stambeni kompleks biti uloženo oko 6 miliona evra.

Zahvaljujući Aviv Parku Zvezdara, otvoreno je oko 250 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja.

Osim hipermarketa Univerexport, koji zauzima 2.500 kvadratnih metara, u Aviv Parku Zvezdara smeštene su i radnje sa garderobom, elektronikom, kućnim dekorom, obućom, dečije prodavnice, restorani, igraonica, uslužne delatnosti i slično (neki od brendova su Takko, JYSK, Lilly, DM, Golden Beauty, Laguna, Đak sport, Tehnomanija, Sani optika, Metro, Oviesse Kids). Posebno mesto zauzima Food Court sa interesantnom ponudom brze hrane.

U tom delu Beograda zasada ne postoji nijedan tržni centar, a reč je o najnaseljenijoj opštini prestonice, što je bio osnovni razlog za izgradnju Aviv Parka Zvezdara. Lokacija je dobro povezana sa svim delovima grada, a mnogobrojne linije gradskog saobraćaja koje vode iz različitih delova grada do Ustaničke, ali i Bulevara kralja Aleksandra, su velika prednost i jedan od motiva za investiciju kompanije Aviv Arlon.