Napravite selfi iz svemira

(Last Updated On: )

U okviru svoje globalne kampanje „Spektra“, koja prati najnoviju avanturu Džejmsa Bonda, kompanija Heineken pokrenula je projekat „Spajfi“ (Spyfie) u kome će još jednom pomeriti granice moderne tehnologije i napraviti prvi selfi iz svemira. Tim povodom brend Heineken će najkreativnijeg fana filmova o čuvenom agentu 007 iz naše zemlje obradovati putovanjem u Sjedinjene Države i učešćem u fotografisanju ovog nesvakidašnjeg selfija.

Svi koji žele da uđu u konkurenciju za ovo putovanje treba da izaberu predmete koje bi sa sobom poneli u misiju poput Bondove, fotografišu ih i fotografiju postave na svoj Instagram profil ili Facebook profil kompanije Heineken https://www.facebook.com/heineken sa hashtag-ovima #spyfie i #RS.Heineken_experience_amsterdam

Autor fotografije sa najinteresantnijim izborom špijunske opreme prema oceni specijalnog Heineken žirija biće nagrađen putovanjem u Las Vegas na događaj „Spyfie“. Konkurs je otvoren do 11. oktobra 2015. a više detalja i sva pravila možete da pročitate na http://www.heineken.com/rs/disclaimer.aspx.