Najtraženiji proizvodi za rad od kuće

(Last Updated On: )

U proteklom periodu, u radu od kuće oprobali su se i oni koji nikad nisu pomislili da je tako nešto moguće. Rad od kuće čini se izvesnim i u sledećim mesecima i godinama, pa je interesantno preispitati šta smo o novom modelu angažovanja naučili, koliko nam to odgovara, i šta nam je potrebno da bismo posao obavljali uspešno.

Prodavci kažu da je potražnja za specifičnim artiklima porasla.

Klaseri su se, na primer, tražili više. Za sve one kojima termin nije poznat, klaseri su manje ili veće kutije sa desetak, do čak 50 malih fioka, istih ili različitih dimenzija, u koje se odlažu sitnice neophodne za rad. Očigledno je da nisu samo kancelarijski poslovi pretrpeli preseljenje, nego i svi zanatski i drugi slični, koji se mogu obavljati od kuće.   

Sledeći tražen proizvod bile su slušalice, sa idejom da spreče audio ometanje koje dolazi iz susednih soba ili sa ulice. Kvalitetnije slušalice imaju odlične mogućnosti blokiranja spoljašnje buke, a koriste se, naravno, i za uživanje u muzici van “radnog vremena”.          

Rast prodaje zabeležen je kod sklopivih radnih stolova sa lakom metalnom konstrukcijom, na koje može da se postavi ekran kompjutera, ili laptop. Oni su obično jeftini, veoma praktični i mobilni, pa ih možete smestiti privremeno u bilo koji slobodan prostor.

Povećanog investiranja u kancelarijske stolice nije bilo, pošto su one uglavnom glomazne i nepotrebne kad se iz kuće vratite u firmu. Primećen je, međutim, rast interesovanja za najrazličitije dodatke za masažu i potporu telu, kao što su specijalni anatomski jastuci sa naslonom, za udobnije sedenje na običnim stolicama.

Razmislite o komotnim trenerkama i papučama, uređajima za jonizaciju i podizanje kvaliteta vazduha, sobnim biljkama koje će prostor učiniti prijatnijim… i bićete, sa malo dodatnih troškova, sigurno zadovoljni svojim učinkom u novim okolnostima.