Medident – Sajam medicine i stomatologije

Medident sajam
(Last Updated On: October 10, 2019)

Od 10. do 12. oktobra, na Beogradskom Sajmu održaće se 44. prestižna međunarodna manifestacija na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

Međunarodni sajam medicine i stomatologije najveća je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu. Već više od četiri decenije predstavlja mesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mesto na kome stručnjaci razmenjuju i stiču nova znanja i iskustva. Najpoznatiji domaći i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cene za učesnike i posetioce MEDIDENT-a.

Uz izložbeni, važan deo manifestacije je i prateći program, podeljen u dva dela – stručni (sa akreditovanim predavanjima) i promotivno-edukativni.

Sajam će se održati u halama 3 i 3A. Biće predstavljeno 80 izlagača iz 15 zemalja. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati 10. i 11, a 12. oktobra od 10 do 18 sati.

Cena pojedinačne ulaznice za posetioce je 400 dinara.

Sponzor ove vesti je Mediko – direktorijum lekara i ordinacija.