Danas u Kragujevcu – Transtek sajam privrednih vozila i transportera

transtek Kragujevac
(Last Updated On: )

U Kragujevcu se  održava sajam međunarodnog karaktera, za sve zaljubljenike u transportere i privredna vozila. Organizator ovog sajma je kompanija Politek uz podršku  Regionalne privredne komore Šumadijskog i  Pomoravskog  upravnog okruga.  Transtek je manifestacija koja traje tri dana od 10.-12. oktobra, u toku kojih će se predstaviti proizvođači teretnih vozila, dostavnih vozila kao i tegljača.
Za sve učesnike organizator je obezbedio veliki spoljni parking, dok se sajam održava u hali Šumadija sajma kao i na prostoru oko hale.

Među izlagačima na sajmu će se naći  najpoznatiji svetski brendovi  lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona  poput Mercedes-Benz, Volkswagen,  Iveko, Fiat, Renault, Izuso, Fuso, Volvo, MAN, Scania.
Dok će se kao predstavnici priključnih vozila predstaviti Schmitz Cargobull, Schwarzmuller, Kegel, Kassbohrer, Weilton. Pored transportera velikog gabarita svetski brendovi predstaviće i modele automobila i SUV-a: Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Jeep, Volkswagen. A  program opreme  će predstaviti Thermo King, Otani, Long Marcc, CVS i drugi.

U sklopu sajma realizovaće se i prezentacije, panel diskusije  kao sredstava razmene iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnostima iz sveta motornih vozila.