Iz Niša u Beč tek od proleća

(Last Updated On: )

Letovi za Beč sa aerodroma “Konstantin Veliki” biće nastavljeni 28. marta navode iz kompanije Wizz Air.

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air promenila je datim obnavljanja letova na liniji Niš-Beč za 28.mart umesto za 14. januar kako je to prvobitno najavljeno.

Ovo je drugi puz za redom da kompanija odlaže početak letova za jednu od najpopularnijih linija iz Niša zbog trenutne epidemiološke situacija u zemljama regionu i trenutnih restriktivnih mera koje su i dalje na snazi u većem delu Evrope.

Pored Beča, ova kompanija će izmeniti i polaske za Bazel na jedan let sedmično u narednih nekoliko nedelja, dok će letovi za Memingen biti ponovo uvedeni od 13. decembra.

Wizz Air je napravio i druge korekcije kada je reč o drugim linijima koje obavlja iz Niša. Ovaj prevoznik tokom naredne dve nedelje saobraćati jednom nedeljno ka Bazelu odnosno aerodromu Miluz i to subotom, dok će za Memingen ponovo saobraćati od 13.decembra, dva puta nedjeljno.

Wizz Air će u periodu od 17. decembra do 16. januara pojačati polaske ka Bazelu i to na 3 leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom.

Podsetimo, veliki broj avio kompanija primoran je da redukcije ili otkaže letove širom Evrope usred teške epidemiološke situacije izazvane virusom Covid-19.

Izvor: FlyNaissus