Iz Kraljeva i Niša u Grčku i Crnu Goru

(Last Updated On: )

Er Srbija je danas letom JU 2524 u 7.45 časova pokrenula sezonske letove između Kraljeva i Soluna, koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Srpska nacionalna avio-kompanija će sutra, 15. juna, pokrenuti i letove na sezonskim linijama Niš-Tivat i Niš-Atina, kao i Kraljevo-Tivat.

Letovi na novoj liniji između aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Elefterios Venizelos u grčkoj prestonici, u trajanju od sat i 55 minuta, biće uspostavljeni letom JU 1510 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.

Sezonski letovi na relaciji Niš-Tivat, koje je Er Srbija obavljala i prošle godine, biće obnovljeni letom JU 1188. Letovi do atraktivne turističke destinacije na crnogorskom primorju, u trajanju od 55 minuta, obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Sezonski letovi na novoj liniji iz Kraljeva ka Tivtu biće uspostavljeni letom JU 2188 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i petkom. Letovi u trajanju od sat vremena realizovaće se avionom tipa ATR.

“Drago nam je što proširujemo ponudu sa aerodroma u Nišu i Kraljevu da bismo putnicima iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije olakšali odlazak na popularne letnje destinacije u Crnoj Gori i Grčkoj tokom sezone godišnjih odmora”, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Rupić je rekao da “uspostavljanjem avio-saobraćaja iz Niša i Kraljeva, Tivat postaje destinacija do koje ćemo leteti sa sva tri aerodroma u Srbiji, čime se značajno osnažuje povezanost sa Crnom Gorom tokom letnje sezone“, navodi Er Srbija u saopštenju.

Izvor: Dnevnik