Ikea zapošljava

(Last Updated On: )

Kompanija IKEA raspisala je konkurs za zapošljavanje 250 radnika, koji je otvoren do 29. januara. Traže se radnici za odeljenja prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektima, procenu štete i popravku nameštaja, kao i za montažu nameštaja.

Menadžerka za ljudske resurse robne kuće IKEA Jelena Roskić najavila je da će od 27. februara do 7. marta biti raspisan još jedan konkurs za zapošljavanje radnika na pozicijama za rad na kasama, u sektoru za odnose s kupcima, sektoru hrane, dostave proizvoda i u kontakt-centru.

Po njenim rečima, u prethodnim mesecima IKEA je zaposlila 50 ljudi, a interesovanje za pozicije koje su tada bile objavljene bilo je ogromno i na konkurs je stiglo više od 7.000 prijava.

Ona je navela da kandidatima koji žele fleksibilno radno vreme, za sve pozicije koje se trenutno oglašavaju postoji mogućnost i ugovora na nepuno radno vreme od 20, 25, 30 ili 35 sati nedeljno.

Prva robna kuća kompanije IKEA u Srbiji nalaziće se 15 kilometara od centra Beograda, kod naplatne rampe Bubanj Potok i očekuje se da bude otvorena do leta 2017. godine. Prostiraće se na oko 35.300 kvadratnih metara.

Izvor: Dnevnik