Hrono hleb od Roggenart-a

(Last Updated On: )

Novi prodajni objekat Roggenart-a svečano je otvoren u Svetogorskoj ulici broj 31 u Beogradu. Roggenart je kompanija sa jednom od najekskluzivnijih ponuda hleba, peciva, poslastica, zdravih napitaka i kafe u gradu, a zajedno sa novootvorenim objektom u Svetogorskoj prodajni lanac sada čini 12 prodajnih mesta širom Beograda, uz 2 prodajna mesta u Novom Sadu.

roggenart„Roggenart na nemačkom jeziku znači ‘umetnost raži’ pa možemo reći da naši hlebovi predstavljaju pravu pekarsku umetnost. Proces izrade hleba u našim pekarama počinje pažljivim odabirom raži sa polja iz Donje Austrije, a zatim se sa posebnom pažnjom pristupa zamesu i pečenju prema tradicionalnim austrijskim recepturama i tako nastaje čuvena, izuzetno hrskava, Roggenart korica“, rekao je Nemanja Popov, genralni direktor Roggenart-a i dodao: „Svaki naš proizvod je kao ručni rad i on u sebi nosi strast i posvećenost vrhunskom kvalitetu, kako bismo našim potrošačima mogli da pružimo jedinstveni Roggenart ukus. Pozitivne rekacije ljudi koji kupuju u našim prodavnicama i njihovo zadovoljstvo uveravaju nas da smo na pravom putu.“

Hrono hleb, jedini licencirani

Roggenart u svojoj ponudi ima širok asortiman najkvalitetnijih vrsta hleba, slatkog i slanog peciva, sendviča, kafe i hladnih vitaminskih napitka. Jedinstveni ražani hlebovi prave se ručno, ne sadrže aditive i veštačke boje, a prirodno kiselo testo daje im poseban ukus, aromu i svežinu koja traje nekoliko dana. Ražani hlebovi bogati su vlaknima, kalcijumom i gvožđem i preporučuju se dijabetičarima, sportistima i najmlađima. Od nedavno, Roggenart proizvodi i jedini licencirani Hrono hleb po recepturi dr Ane Gifing koji sadrži netopiva vlakna koja pomažu u probavi i pružaju osećaj sitosti.

O Roggenart-u

Roggenart na tržištu Srbije posluje od 2014.godine kao srpsko-austrijsko poslovno partnerstvo. Osnovni Roggenart proizvod jesu hlebovi od najkvalitetnijih sorti raži izrađeni prema tradicionalnim austrijskim recepturama uz korišćenje kiselog testa, što je starinska najprirodnija zamena za kvasac hlebu daje poseban ukus i čini ga zdravijim i dugotrajnijim. U moderno opremljenim objektima, otvorenim na 12 lokacija u Beogradu i 2 u Novom Sadu, pored ražanog hleba, u ponudi se nalazi i veliki izbor peciva, sendviča, pita, salata, tartova, kolača, kao i kafa vrhunskog kvaliteta. Brend Finest breads by Roggenart možete pronaći na prodajnim mestima: Aroma, Roda, Univerexport, Idea, Mercator.