Vaša zimska svadba

(Last Updated On: August 10, 2018)

Može li zimska svadba, na primer u februaru, da bude podjednako lepa i uzbudljiva kao letnja? Pošto se o u medijima uglavnom piše i govori o svadbama poznatih, koji potroše dosta novca i angažuju profesionalne agencije za svoje svadbeno veselje, pokušavamo da pomognemo svima koji se upravo pripremaju za početak zajedničkog života, uz slavlje sa prijateljima i porodicom.

Evo nekoliko ideja koje su hit u svetu, upravo za zimske svadbe.

Kompletna dekoracija može da bude kristalna, prozračna, srebrna i bela, uključujući beli pliš i saten.

Buketi cveća na stolovima takođe mogu da budu beli, kombinovani sa zelenim grančicama, a ukoliko želite crvene ruže ili neko drugo cveće, na belim podlogama svaki izbor će izgledati svečano i lepo.

Mladenačka torta može da bude u potpunosti bela, isključivo posuta srebrnim prahom. Trenutno su tražene one sa retro dekoracijom.

Zima je prilika za veoma elegantna venčanja u zatvorenom prostoru. Angažujte bend za svadbe koji na repertoaru ima odgovarajuću muziku – iako ćete verovatno kad se atmosfera „zagreje“ preći na opuštenije varijante i folk zvuke, za ulazak mladenaca u salu, prvi ples i nekoliko posebnih trenutaka mogu se izabrati svečani, ozbiljni i pomalo dramatični tonovi. Trenutni hit su vokalni nastupi bez muzičke pratnje ili solo instrumenti kao, na primer, džez ili pop numera na violončelu.

Razmislite o svećama na stolovima ili po uglovima, koje će prostoru dodati toplinu, o ukrasima u vidu kristala u kojima će se prelamati njihova svetlost…

Obavezno u izbor jela ili pića uključite nešto krajnje originalno što će biti kao specijalitet posluženo u malim količinama u jednom trenutku zabave. To ne mora da bude skup delikates ili retko žestoko piće – jednostavno smislite nešto po čemu će se vaša svadba pamtiti, a ako je ona zimska to može da bude i bela topla čokolada u šoljici za espreso i, uz to, minijaturna čašica neobičnog likera.