United Property Expo prvi put u Beogradu

(Last Updated On: )

United Property Expo je najveća izložba nekretnina u inostranstvu. U Beogradu se održava prvi put, u hotelu “Metropol”, 18. i 19. februara, od 10 do 18 časova.

Ulaznice se mogu dobiti besplatno, na sajtu unitedpropertyexpo.com

Izložba svim posetiocima pruža mogućnost da direktno sa profesionalcima razgovaraju o pitanjima kupovine i iznajmljivanja nekretnina u inostranstvu, dobiju savete o hipotekama, porezima, investicijama i sl.

Izlagači dobijaju priliku da komuniciraju sa velikim developerima i agencijama za nekretnine bez posrednika. United Property expo je jedinstvena platforma za umrezavanje i sklapanje poslova.

Sajam nekretnina na jednom mestu okuplja proverene developere, agencije za nekretnine, dizajnerske i arhitektonske firme iz 15 zemalja. Za posetioce, ovo je jedinstvena prilika da istraže sve opcije ulaganja i dobiju odlične ponude direktno od developera.

Izlagači će predstaviti nekretnine iz Turske, Grčke, Severnog Kipra, Portugala, Kipra, UAE, Tajlanda, Španije, Crne Gore… ukupno više od 10 hiljada nepokretnosti.

Posetioci će moći da kupe novi stambeni prostor, ulože u interesantan investicioni projekat ili postanu vlasnici poslovnog prostora. Sve goste čekaju popusti od developera, dodatne opcije agencija i pomoć oko papirologije.

Poslovni program organizovan je u saradnji sa najvećim portalima za nekretnine, govornicima i stručnjacima.  Posetioci će saznati najnovije informacije o stanju tržišta nekretnina i dobiti prognoze njegovog razvoja u narednih nekoliko godina.