Tehnomanija preselila skladište u CTPark

CTPark tehnomanija
(Last Updated On: December 9, 2020)

Vodeći srpski prodavac elektronike Tehnomanija preselio se u svoje novo skladište od 20.000 m2 u CTPark Beograd Sever u novembru 2020. Očekuje se da će centar za e-trgovinu otvoriti približno 200 novih radnih mesta u regionu.

Imamo velike planove sa e-trgovinom i naši trenutni prostori nam više nisu dovoljni“, objašnjava Vojin Milić, direktor lanca snabdevanja. „Imamo priliku da iznajmimo celu, novoizgrađenu modernu zgradu, idealno smeštenu između dva najveća grada u Srbiji, koja su ujedno i naša najveća tržišta. CTP će sada biti deo našeg rasta.

CTPark Beograd Sever – najveći industrijski park u Srbiji – sastoji se od tri odvojena velika industrijska prostora A-klase velikih dimenzija, ukupne površine 70.000 m2 i ukupne površine preko 15 hektara. Park je strateški smešten na autoputu A1 između glavnog grada Srbije Beograda i grada Novog Sada, u blizini izlaza Novi Banovci i približno 20 minuta od centra Beograda.

Pozicija CTParka Beograd Sever osigurava veoma dobru vezu ne samo sa Beogradom već i sa svim gradovima u regionu“, objašnjava Vlatko Đuriček, šef CTP u Srbiji. „To ga, zajedno sa modernim objektima, čini izuzetno pogodnim za logistiku i proizvodnju. Blizina dva najveća grada u zemlji omogućava veliki pristup radnoj snazi uz direktan javni prevoz.