Startuju Salon automobila i Motopassion

(Last Updated On: )

55. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta 2023. godine pod krilaticom „Koji je zvuk automobila?“.

Već tradicionalni pratilac automobilskih priredbi na Beogradskom sajmu, Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, koji ove godine doživljava svoje 15. izdanje, održava se u isto vreme i na istom mestu, što garantuje atraktivan sajamski događaj i uživanje za sva čula. Motivacioni slogan ove manifestacije je „Strast je uvek na dva točka“.

Ovogodišnji Međunarodni salon automobila okupio je 250 izlagača, koji će predstaviti 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila sa više od 40 premijera.

Kako su posetioci već navikli, i ovogodišnje izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ predstaviće bogatu ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući brojne premijere i nove modele kvadova, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače, čija prodaja na tržištu iz godine u godinu raste.

Na „Motopassionu“ je svoje mesto obezbedilo 60 izlagača, sa više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera i velikim brojem brendova moto-opreme.

Zaljubljenicima u automobile i motocikle, ali i onom stručnijem delu gostiju i javnosti, već je poznato da ih tokom ove jedinstvene auto-moto manifestacije na Beogradskom sajmu očekuje i širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja.

Radno vreme Salona automobila i sajma „Motopassion“ je od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice 450 dinara, grupne 350, za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara. Cena porodične karte je 1.000 dinara.

Cena parkinga u krugu Sajma 150 din/h, maksimalno 750 dinara po danu.