”SMS za pivo” u Kragujevcu

male pivare
(Last Updated On: December 23, 2021)

Asocijacija kućnih i zanatskih pivara centralne Srbije “Kooperativa Arsenal” organizuju događaj u okviru projekta “SMS za pivo”, uz podršku Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i Grada Kragujevca.

Planirana inicijativa ima za cilj da pruži doprinos unapređenju tržišnog pozicioniranja kućnih i zanatskih pivara sa teritorije centralne Srbije. 

Događaj ”SMS za pivo” će se održati u petak, 24.12.2021. godine, u prostoru Doma omladine Kragujevac (ul. Branka Radičevića br. 1, u Kragujevcu).

Događaj se sastoji iz dva dela:


–          Konferencijsko – edukativni deo – 14:00h – 16:00h

U okviru konferencijsko – edukativnog dela Stanje i perspektive kućnog i zanatskog pivarstva u Srbiji planirana su panel izlaganja o procesu proizvodnje piva, globalnim trendovima u proizvodnji kućnog i zanatskog piva, stanju i perspektivama zanatskog pivarstva u Srbiji i uspešnim pričama Od kućnog pivara do zanatske pivare


–          Muzičko – humanitarni deo – 17:00h – 24:00h

U okviru muzičko – humanitarnog dela, će uz bend ‘’Rumble’’ prisutnima biti  predstavljeno pivo ‘’Two guns’’, koje je Asocijacija ‘’Kooperativa Arsenal’’ pripremila za ovaj događaj. 

Cena piva će, umesto naplaćivanja, biti humanitarni SMS.