”SMS za pivo” u Kragujevcu

male pivare

Asocijacija kućnih i zanatskih pivara centralne Srbije “Kooperativa Arsenal” organizuju događaj u okviru projekta “SMS za pivo”, uz podršku Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i Grada Kragujevca.

Planirana inicijativa ima za cilj da pruži doprinos unapređenju tržišnog pozicioniranja kućnih i zanatskih pivara sa teritorije centralne Srbije. 

Događaj ”SMS za pivo” će se održati u petak, 24.12.2021. godine, u prostoru Doma omladine Kragujevac (ul. Branka Radičevića br. 1, u Kragujevcu).

Događaj se sastoji iz dva dela:


–          Konferencijsko – edukativni deo – 14:00h – 16:00h

U okviru konferencijsko – edukativnog dela Stanje i perspektive kućnog i zanatskog pivarstva u Srbiji planirana su panel izlaganja o procesu proizvodnje piva, globalnim trendovima u proizvodnji kućnog i zanatskog piva, stanju i perspektivama zanatskog pivarstva u Srbiji i uspešnim pričama Od kućnog pivara do zanatske pivare


–          Muzičko – humanitarni deo – 17:00h – 24:00h

U okviru muzičko – humanitarnog dela, će uz bend ‘’Rumble’’ prisutnima biti  predstavljeno pivo ‘’Two guns’’, koje je Asocijacija ‘’Kooperativa Arsenal’’ pripremila za ovaj događaj. 

Cena piva će, umesto naplaćivanja, biti humanitarni SMS.

Tekstovi na sličnu temu
Kragujevac prelazi na kotlove na gas
Najavljen protest za 24. april
Danas u Kragujevcu – Transtek sajam privrednih vozila i transportera
Huawei data centar i u Kragujevcu od sledeće godine
Za sada bez novog FIAT modela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *