„Sedam je moj srećan broj“ – Ana Šekularac

Ana Sekularac
(Last Updated On: )

Ana Sekularac 1Sedam uspešnih godina karijere obeležilo je proteklu godinu međunarodno priznatog modnog kreatora, Anu Šekularac. Posle zapaženog uspeha u Parizu, Milanu, Londonu i ostalim modnim prestonicama sveta, ekskluzivne kreacije od jeseni je moguće videti i u najnovijem butiku Ane Šekularac u samom srcu Beograda, u ulici Kralja Petra br. 36.

„Prostor u kome stvaram i gde izlažem svoje kreacije za mene je posebno važan… Sam on zajedno sa kolekcijom se utapa u jednu celinu… Izbor lokacije, uređenje butika od ideje do pravljenje nameštaja, crtanje šara po podu i zidu, izrada kesa, izloga, zavesa, vrlo su autentična i rađena prateći ideju i detalje mojih kolekcija u skladu sa feng shui principima…“

rekla je Ana Šekularac.

Anine kreacije tokom prethodnih godina krasile su naslovnice nekih od najprestižnijih svetskih modnih magazina kao što su Vogue, LOfficiel, Grazia i Elle. Tokom dugogodišnjeg rada, ona je uspela da ostane autentični umetnik koji kreira spontano, u tišini sopstvenog bića.

Karijeru je započela u Italiji, a zatim se smešta u London gde, kao prvi srpski kreator, počinje ekskluzivnu saradnju sa prestižnim modnim lancem Harrods. Pored velikih modnih imena, kao što su Dior, Channel, Valentino, Balenciaga, itd, Anine kreacije 5 sezona su krasile izlog Harrods-a. Za vrlo kratko vreme postala je omiljeni kreator nekih od najvećih svetskih zvezda, između kojih su Kira Najtli, Viktorija Bekam, Končita Vurst, Sijena Miler, Eli Mekfirson, itd.