Scout Gaming sklopio dogovor sa Meridianbet

Scout Meridijanbet
(Last Updated On: November 24, 2020)

Scout Gaming je sklopio ugovor sa jednim od vodećih operatora na Balkanu, Meridianbetom – pružajući Meridianbetu pristup celokupnom portfoliju proizvoda Scout Gaming. Sporazumom će se Scout Gamings prvi put lansirati na Balkanu, putem lanca objekata Meridianbet u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i putem Interneta.

Meridianbet ima snažnu poziciju na Balkanu, jedan je od 3 najbolja operatora u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ovo će biti prvi put da će nagrađivani Scout Gamings proizvodi Daili Fantasi Sports biti dostupni u regionu Balkana. Očekuje se da će integracija započeti tokom novembra, a proizvod će biti predstavljen početkom sledeće godine.

Nastavljamo da gradimo našu mrežu vodećih tržišnih operatera na globalnom nivou. Meridianbet se savršeno uklopio u ovaj narativ, boraveći u prvom planu pozitivnog razvoja na Balkanu više od 30 godina. Posebno nam je drago zbog ljudi u ovom regionu koji će po prvi put moći da pristupe i uživaju u najboljem Scout-ovom najboljem iskustvu u digitalnom igranju “, komentariše Scout Gaming CCO, Joakim Renman.

Gledali smo kako fantasi tržište raste u Evropi i želimo da osiguramo da budemo na vrhu ovog razvoja. Pružajući našim kupcima izviđački sadržaj, ispunjavamo naša obećanja da ćemo imati najbolji proizvod na tržištu. Vidimo ogromne mogućnosti za rast ovog prilično novog formata sportske zabave i sigurni smo da će ga kupci dobro primiti “, komentariše izvršni direktor Meridianbeta, Zoran Milošević.

Dokazani rekord Scout Gaming-a i profesionalni pristup omogućavaju nam da značajno proširimo našu sportsku ponudu. Sigurni smo da će se ovi događaji svideti našim kupcima, nudeći im visokokvalitetni konkurentni DFS pomešan sa klađenjem na performanse igrača koji će pružiti sjajno iskustvo klađenja kako na mreži tako i u našim objektima “, komentariše menadžer proizvoda u Meridianbetu Vladimir Stamenić.