Sajam automobila, od 24. marta

(Last Updated On: March 21, 2017)

Ovogodišnji, 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme Motopassion biće održani od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu.

U čak 10 sala, na 41.000 kvm izložbenog prostora, više od 410 izlagača iz 30 zemalja predstaviće 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila.

Osim automobila, na sajmu se mogu videti i motocikli, bicikli, hibridna vozila, električna vozila, nova bezbednosna rešenja, noviteti u pratećoj automobilskoj industriji… a sve to samo nekoliko dana nakon što se završio prestižni Sajam automobila u Ženevi.

U kategoriji automobila i lakih privrednih vozila, uvoznici i distributeri predstaviće čak 67 noviteta, među kojima 32 premijere.

Sajam motocikala “Motopassion” će imati 39 premijera u kategorijama motocikala, skutera i kvadova, u halama 7, 8 i 9.

Na spisku sajamskih učesnika nalaze se i finansijske institucije i osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja i specijalizovani mediji, koji treba da olakšaju ili razreše svaku nedoumicu kupca u vezi sa izborom.

To se posebno odnosi na banke, lizing i osiguravajuće kompanije, ali i sektore finansiranja u samim auto-moto kućama, prodavcima i distributerima, koji pripremaju povoljne sajamske ponude, popuste… u halama 1 i 4.

Ono zbog čega takođe vredi doći na Sajam je prateći stručni program, informativni, obrazovno-edukativni i zabavni sadržaji, razna takmičenja, nagradne ige, test vožnjama… I na kraju, važna vest za one koji vole oldtajmere: Međunarodna smotra i parada oldtajmera “Memorijal princa Tomislava Karađorđevića” biće održana u subotu 1. aprila ispred upravne zgrade Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a 2. aprila od 10 do 19 časova. Pojedinačna cena ulaznice je 300 dinara, parking se plaća 100 dinara po započetom satu, a takozvani Family Day biće u u četvrtak 30. marta, kada će ulaznica koštati 500 dinara za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja.

Uz svaku kupljenu kartu dobijaće se i specijalne narukvice (svaki dan druge boje), koje će posetioci morati da imaju na zglobu ruke, što će im omogućiti lakše i brže kretanje od hale do hale.

Izvor: Mondo