Ryanair uveo nove linije iz Niša

Ryanair
(Last Updated On: June 13, 2016)

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair otvara dve nove linije iz Niša za Diseldorf i Milano, sa po dva leta nedeljno, koji počinju 30. oktobra i 1. novembra.

Otvaranje novih linija će, kako poručuju iz kompanije, biti praćeno puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19.99 evra, odnosno 2.466 dinara za putovanja u novembru mesecu ove godine, a karte su dostupne na sajtu www.ryanair.com do utorka u ponoć (14. juna).

ryanair-aircraft-(2)

“Ryanair se raduje objavljivanju dve nove linije iz Niša za/od Diseldorf Weeze i Milan Bergamo, sa po dve operacije nedeljno počevši od 30. oktobra, odnosno od 1. novembra 2016. godine, pored već dve najavljene linije za Berlin i Bratislavu na našem prvom aerodromu u Srbiji”, izjavila je Chiara Ravaraiz Ryanaira u Nišu, dodajući da su nove linije idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače.

Ryanair očekuje 120.000 putnika na godišnjem nivou sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.

U predstavljanju zimskog reda letenja sa niškog aerodroma za 2016. godinu, Ryanair navodi da će posetioci i putnici u Srbiji ove zime moći da biraju između četiri linije iz Niša i da očekuju dalja unapređenja kroz program Ryanaira Always Getting Better koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena avio karata.

Pored ove vesti, značajne za srpsko tržište, iz sedišta Ryanair-a stiže još jedna novost. Kompanija je najavila širenje delatnosti i ulazak turističku branšu, tako što će ponuditi uslugu rezervacije jeftinog smeštaja.

Izvor: Beta