Rumunska građevinska firma Optim otvorila je predstavništvo u Srbiji

Optim Project management
(Last Updated On: )

Optim Project Management, lider rumunskog tržišta upravljanja projektima u građevinskom sektoru, otvorio je filijalu u Beogradu. Kompanija ima za cilj da proširi svoje usluge na tržištu nekretnina u jugoistočnoj Evropi.

„Između 2017. i 2020. godine, Optim PM je bio uključen u izgradnju trgovačkog centra Belgrade Vaterfront Galerija Mall, a prošle godine kompaniju je angažovala važna kompanija za proizvodnju automobilskih delova za projekat upravljanja projektom i fazom izgradnje njihovog novog fabričkog projekta od 30.000 m2 Novi Sad. Verujem da se lokalno tržište nekretnina zagreva i da je vreme dobro. Stoga smo odlučili da nastavimo našu ekspanziju u jugoistočnoj Evropi “, rekao je David Evans, osnivač i vlasnik kompanije Optim Project Management.

Optim Project Management je osnovan u Rumuniji 2009. godine i postao je jedna od najvećih kompanija u državi specijalizovana za upravljanje građevinskim projektima i dizajnom / inženjeringom. Da bi proširio usluge na tržištu nekretnina u jugoistočnoj Evropi, Optim PM je prvi put otvorio predstavništvo van Rumunije 2017. godine u Sofiji u Bugarskoj.

U 2019. godini promet kompanije porastao je na 7,9 miliona evra, sa 6,1 milion evra prethodne godine.