Privrednici, javite se

Nemačko-srpska privredna komora i Privredna komora Srbije pozvale su srpske privrednike da se priključe projektu “Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz Rajne Vestfalije“.

Projekat će se održati 30. marta 2017. godine u Privrednoj komori Srbije.

Kako je saopštila Nemačko-srpska privredna komora, cilj je da se odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije.

Rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

“Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište”, navodi se u saopštenju.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Izvor: Beta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *