Poziv za nove dobavljače za privredu Nemačke

(Last Updated On: )

Nemačko-srpska privredna komora pozvala je kompanije u Srbiji da budu deo regionalnog B2B projekta: „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“.

Mesto održavanja događaja je Minhen, Nemačka (prostorije Industrijsko trgovinske komore Minhena i Gornje Bavarske)

Datum održavanja događaja: 11 – 12. juni 2024. godine

Cilj projekta je da nemački kupci pronađu dobavljače u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana iz sledećih oblasti: metaloprerada, automobilska industrija, prerada i proizvodnja delova od plastike kao i elektro i elektronske industrije.

Koncept projekta je baziran na tzv. „B2B – reverse sourcing“ mehanizmu, celokupan „matchmaking“ se odvija onlajn. Nemački kupci (aktuelno 39 kompanija) su izneli svoje proizvodne zahteve na platformi www.bmematchmaking.com. Pratite uputstva kako biste se prijavili za učešće u projektu. Ukoliko najmanje dve nemačke kompanije izraze interesovanje da se sastanu sa vama, moći ćete da se registrujete za ućešće na događaju u Minhenu.  

Rok za dostavljanje prijava je 04. april 2024. godine.

Dodatne napomene:

  • Službeni jezik događaja je engleski, tj. B2B sastanci treba da se odvijaju na engleskom jeziku (opcionalno nemački jezik).
  • Broj mesta na B2B događaju je ograničen, tj. na događaju učestvuju samo one kompanije koje sa svojim proizvodnim portfoliom odgovaraju potrebama nemačkih kompanija. 
  • Kotizacija za učešće u projektu, tj. na događaju se ne naplaćuje. 

Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana se realizuje od 2015. godine pod pokroviteljstvom nemačkog Ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime, u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke i uz podršku predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačkog Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME).