Poziv iz Delta Holdinga mladima

(Last Updated On: September 8, 2020)

Činilo se da školovanju nikada neće doći kraj, a sada je fakultet završen (ili je pri samom završetku). Šta sledi? Mučno traganje za poslom? Nadgradnja školskog znanja praktičnim veštinama biznisa? Traženje posla za sebe i sebe u poslu?

Taman kad si pomislio/la da će svim tvojim mukama doći kraj onog momenta kad završiš sa školovanjem, usledi jedno veliko pitanje

ŠTA SAD?

Kako krenuti u potragu za poslom kad nemaš iskustva? Da li da nastaviš odmah na master dok se ne pojavi neka prilika za zaposlenje? Da li poseduješ sve što je potrebno da uspeš u biznisu? Treba li još malo da sačekaš, da stekneš dodatne veštine i znanja?

Ako veruješ u sebe, nema razloga da čekaš!

ZAKORAČI U SVET BIZNISA

Tražimo mlade, ambiciozne ljude, željne znanja i profesionalnog iskustva i zato otvaramo konkurs za 9. generaciju Mladih lidera.

Prijave su isključivo onlajn i otvorene su od 7. do 20. septembra.

Kome je namenjen ovaj konkurs?

Konkurs je otvoren za sve studente, sa tek završenim fakultetom i one sa apsolventskim statusom.

Fakultet sa kog dolaziš nije presudan. Prosečna ocena neće biti odlučujuća, ali mi tražimo mnoge kvalitete: znanje, ambiciju, želju za učenje i napredovanje, spremnost da se radi u timu, životne vrednosti kompatibilne sa onima koje podržava naša kompanija.

Kako da se prijaviš?

Prijava za 9. generaciju Mladih lidera moguća je isključivo ONLAJN, gde te čeka testiranje od kojeg zavisi da li ćeš proći u sledeće krugove selekcije.

Ukoliko prepoznaješ sebe u našim vrednostima, ne čekaj.

Zakorači u svet biznisa. Postani deo nove generacije uspešnih!

Sve informacije i prijava na adresi: https://mladilideri.rs/konkurs/