Počinje Sajam građevinarstva

(Last Updated On: )

Najveći sajam građevinske industrije u jugoistočnoj Evropi, 42. Međunarodni sajam građevinarstva održava se u Beogradu od 19. do 23. aprila.

Posetiocima se predstavljaju proizvođači iz svih oblasti građevinarstva: od projektovanja i izgradnje, preko građevinskih materijala, mašina i alata, do opremanja objekata i enterijera. Obezbeđeni su i ekskluzivni popusti do 30%, besplatni savet i olakšice prilikom plaćanja, pa je to dobra prilika da se materijalima snabdeju svi koji žele da grade ili renoviraju stanove ili kuće ovog leta.

sajam-gradjevine

Ulazak na Beogradski sajam uređen je u duhu srpskog graditeljstva, sa ponudom najnovijih rešenja montažne gradnje kuća i vikendica od drveta i kuća građenih uz primenu najsavremenijih tehnologija, a ambijent sajamskog prostora upotpunjava deo sa baštenskim mobilijarom.

U Hali 1 i Hali 1a izložen je program za stolariju, oprema za uređenje enterijera, eksterijera, osvetljenje, kompjuterski softver u građevinarstvu…

Sve vrste materijala za gradnju su Hali 2a, dok je veliki izbor betonskih proizvoda i uređaja za klimatizaciju i grejanje smešten u Hali 2b. U Hali 2c su keramička galanterija, nameštaj za kupatila, oprema za bazene i saune…

Termo, hidro, zvučna izolacija, materijali za završne radove – boje, lakovi, mešavine i molerski alati, mogu se videti u Hali 3 i Hali 3a.

U Hali 4 su profili za stolariju i fasade, galanterija za opremanje zgrada, kao i ponuda liftova, montažnih objekata, pregradnih zidova i plafona.

Radno vreme manifestacije:
od utorka 19. aprila do petka 22. aprila – od 10 do 19 časova,
u subotu 23. aprila – od 10 do 17 časova

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Grupna ulaznica za đake, studente i profesore (uz overen spisak) iznosi 100 dinara. Cena parkinga je 100 dinara po satu.