Počela prodaja ulaznica

(Last Updated On: September 6, 2018)

Crvena zvezda je pustila u prodaju pakete ulaznica za mečeve sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem u Grupi C Lige šampiona.

Vlasnici članskih karata od danas do 10. septembra biće u prilici da kupe ulaznice na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u periodu od 10 do 18 časova, dok će redovna prodaja početi u utorak, 11. septembra.

Svi članovi sa izmirenim članarinama imaju pravo preče kupovine, dok vlasnici sezonskih ulaznica imaju i popust od 50%. Prilikom kupovine, neophodno je da članovi kluba, osim ličnog dokumenta, na uvid predaju člansku, a vlasnici sezonskih ulaznica i člansku i sezonsku kartu.

Podsetimo, prodaja sezonskih ulaznica je završena 31. avgusta, dok svi zainteresovani člansku kartu mogu da kupe u prostorijama servisa za članstvo na zapadnoj tribini stadona „Rajko Mitić“ radnim danima od 10 do 18 časova.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji “Crveno-bela krv” održanoj na našem stadionu, od danas mogu da zamene dobijeni vaučer za ulaznicu na južnu tribinu.

Klub je odlučio da nagradi i one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona, a sve što je potrebno jeste da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica na kojima je Crvena zvezda bila domaćin ove sezone.

VIP ulaznice neće biti u prodaji.

CENE PAKETA ULAZNICA SU:
Sever i jug: 7.500 dinara
Istok: 15.000 dinara
Zapad bočno: 15.000 dinara
Zapad centar: 18.000 dinara

Izvor: FK Crvena zvezda