Otvoren Sajam građevinarstva

(Last Updated On: )

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBE, okupio je na izložbenom prostoru Beogradskog sajma više od 550 izlagača iz 30 zemalja, koji će svoju proizvodnju i usluge predstaviti do 23. aprila.

Na manifestaciji su vodeće kompanije iz svih segmenata građevinske industrije iz Srbije i regiona, kao i iz Austrije, Bugarske, Češke, Italije, Kine, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Turske i drugih država.

Sajam se održava u šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma. Na 36.000 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavljeni su građevinski materijali, mehanizacija, hemija u građevinarstvu, prefabrikovani sklopovi za građenje, instalacije, sanitarije, alati, podne i zidne obloge, klimatizacije i grejanje, rasveta i montažni objekti.

U okviru Sajma građevinarstva u hali 2A održava se i Međunarodni sajam kamena i prateće industrije.

Izložba „Dani arhitekture – Beograd budućnosti“ predstavlja 40 najznačajnijih arhitektonskih projekata, planiranih za gradnju u srpskoj prestonici.

Pored Beograda na vodi biće prikazani: Ada Moll, Hotel Hilton, T.C. Rajićeva, Prokop – železnička stanica Centar, stambeni blokovi 13 i 26, Central Garden, Nova gradska galerija, Filharmonija, Big fashion T.C, Trg Slavija, Muzej grada Beograda, novi Interkontinental, Delta mol Autokomanda, Terazijska terasa, nove autobuske stanice na Novom Beogradu, Airport City i poslovni centar Sirius, kao i drugi projekti koji će izmeniti izgled grada. Izložbu prati publikacija „Beograd budućnosti“, na 200 strana.

Na otvorenom prostoru ispred hale 3 postavljen je kran kao glavni simbol građevinarstva.

Moto ovogodišnjeg 43. sajma građevinarstva je „Zlatna grana srpske privrede”, a očekuje se da će petodnevnu manifestaciju posetiti oko 41.000 ljudi.

Na sajmu građevinarstvam posetiocima se odobravaju i ekskluzivni sajamski popusti od pet do 30 posto na proizvode i usluge izlagača.

Radno vreme SEEBE-a je od 10 do 19 časova, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, za đake i studente 100 dinara, a cena parkinga je 100 dinara po satu.

Izvor: Tanjug