Novi ciklus nagradne igre Uzmi račun i pobedi

(Last Updated On: )

Počeo je novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. U prvom od pet javnih izvlačenja izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu – Aleksa Vesić i Branislav Miodrag. U igri je bilo više od 246 miliona računa koje su poslali građani.

Dvosoban stan u Beogradu je pripao Branislavu Miodragu iz Batrovaca, koji je dobio račun prilikom kupovine u prodavnici u Šidu u vrednosti od 635 dinara. Dobitnik jednoiposobnog stana u naselju Zemunske kapije je Aleksa Vesić iz Lazarevca, sa dobitnim računom od 3.585 dinara izdatim u tom gradu.

U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” učestvuje 981.938 građana koji su preko aplikacije poslali račune. Do danas u podne poslato je 246.503.377 računa.

Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je pet javnih izvlačenja i u svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana.

U prva dva izvlačenja biće dodeljena po dva jednoiposobna i dvosobna stana, a u trećem izvlačenju dva dvosobna stana.

U četvrtom izvlačenju biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.