NIS a.d. traži menadžera za IT rizike

(Last Updated On: December 5, 2022)

NIS Grupa je jedan od najvećih vertikalno integrisanih energetskih sistema u Jugoistočnoj Evropi.

Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa, promet širokog asortimana naftnih i gasnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Sedište NIS-a i glavni proizvodni kapaciteti nalaze se u Republici Srbiji: naftna i gasna nalazišta, Rafinerija nafte Pančevo, skladišta, kao i mreža benzinskih stanica.

Osim u Srbiji, NIS delatnost razvija i u regionu Balkana. Regionalna ekspanzija odvija se u dva osnovna pravca – na polju istraživanja i proizvodnje nafte i gasa (u Rumuniji i Bosni i Hercegovini) i kroz razvoj maloprodajne mreže (u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Rumuniji). NIS na tržištu Balkana upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva brenda – NIS Petrol i premijum brend GAZPROM. Pored toga, NIS je aktivan i na polju trgovine električnom energijom gde je, pored tržišta Srbije, prisutan i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunije, Slovenije i Mađarske.

Pozicija: MENADŽER ZA IT RIZIKE

Lokacija: Beograd/Novi Sad

Rok prijave: 07.12.2022.

TI SADA

  • Imaš višegodišnje iskustvo rada u definisanju IT rizika
  • Imaš visoko obrazovanje (poželjno IT usmerenja)
  • Govoriš engleski jezik
  • Imaš fakultetsko obrazavanje (poželjno IT usmerenja)

TI U NIS-u

  • Upravljaš IT rizicima u celoj kompaniji kao podrška u ostvarenju poslovnih ciljeva
  • Razvijaš, sprovodiš i pratiš realizaciju upravljanje rizicima pokrivajući informacione, operativne i digitalne domene u cilju obezbeđivanja nivoa poverljivosti, integriteta, dostupnosti informacionih sredstava
  • Aktivno sarađuješ sa organizacionim delovima u cilju olakšavanja procene digitalnih rizika
  • Razvijaš i unapređuješ okvir za upravljanje aktuelnim IT rizicima na osnovu standarda i obezbeđuješ pokrivenost u oblasti informacionih, operativnih i digitalnih tehnologija

Kandidati će biti razmatrani bez obzira na starost, rasu, pol, seksualnu orijentaciju, nacionalno poreklo, etničku pripadnost, religiju, invaliditet, bračni status ili bilo koji drugi zakonski zaštićen status.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.