Neobična grupna kupovina

(Last Updated On: )

Grupna kupovina u Srbiji još nije u dovoljnoj meri zaživela, a kompanije koje su među prvima u svetu uvele ovu praksu nude ogroman broj rešenja, od kojih su neka i krajnje neobična.

Groupon, svakako najpopularnija platforma, čini se da je otišla najdalje. Izdvajamo, na primer, ponudu koja se u jednom trenutku našla u kanadskom gradu Misisagi, na obodu Toronta (gde ima i mnogo stanovnika pristiglih sa naših prostora).

Seanse hipnoze. Ukoliko u Misisagi želite da ostavite pušenje, Groupon nudi jednu ili dve seanse hipnoze za odvikavanje od pušenja sa popustom do 92%. U obrazloženju se kaže da postupak nije štetan, da korisnici ostaju u potpunosti svesni i da se ništa ne događa protiv njihove volje.

Hidrokolon terapija. Čišćenje debelog creva postalo je popularan vid detoksikacije. Iskustvo je neobično, ali ne i neprijatno. Na Groupon-u možete odabrati jednu ili tri seanse, sa popustom od 68%.

“Upravljanje avionon” na simulatoru nudi se za samo 99 kanadskih dolara po satu, za dve osobe, na mestu pilota i kopilota.

Hamster ball – u prevodu “lopta za hrčka” je velika providna lopta u koju ulazite i hodanjem je pokrećete, slično hrčku koji trči u lopti. Korisnici koji se prijave za kupon najpre dobijaju obuku u trajanju od tri minuta, a zatim i 12 minuta zabave, interesantne za decu, ali i odrasle, i sve po ceni 64% nižoj od redovne.

Laser tag je zabava koja je u poslednje vreme dostupna i u Srbiji. Nadmetanje laserima za decu i odrasle u specijalno dizajniranom prostoru – igraonici, putem platforme Groupon se u Misisagi može obezbediti po značajno povoljnijim cenama i u različitim aranžmanima.

Groupon platforma ima gotovo 32 miliona aktivnih korisnika u Severnoj Americi, a širom sveta postoje i mnoge slične. U potrazi za povoljnostima za kupce i prodavce, grupne kupovine su pronašle svoje mesto, sa ponudama koje su odavno prevazišle najbrojnije pakete u restoranima, solarijumima, kozmetičkim salonima…