Ivan Pribićević biografija

(Last Updated On: )

Vlasnik i direktor kompanije Simplify Consulting.

Doktorirao je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, gde  je završio i master studije u oblasti upravljanja kvalitetom. Na Fakultetu političkih nauka završio je master studije iz oblasti međunarodne politike. Poseduje sertifikat Lean Six Sigma Black Belt in industry (TLSSC) i sertifikovan je trener IATF 16949:2016 TÜV SÜD.

Obavljao je funkciju direktora sektora za strategiju i razvoj u Zavodu za udžbenike od 2011. godine. Radio je kao proveravač za standarde sistema menadžementa u sertifikacionom telu YUQS. Od 2014. godine bio je na poziciji menadžera za razvoj biznisa u kompaniji TMS CEE, partnera kompanije TÜV SÜD. Od 2018. godine vlasnik je i direktor kompanije Simplify Consulting.

Gostujući je predavač na Fakultetu organizacionih nauka na predmetu Sistem kvaliteta. Takođe je i alumnista Beogradskog centra za političku izuzetnost (BFPE). Član je Srpske asocijacije menadžera koja mu je 2020. godine dodelila priznanje “Mladi menadžer godine”.  Objavio je više naučnih radova na temu strateškog upravljanja, upravljanja kvalitetom, sistema obrazovanja i sl.